Wednesday, July 24, 2013

Sabun payung mahkota @ sabun abang sayang


Assalamualaikum.

Haa... ni produk yang sangat-sangat disukai kaum wanita. Sesiapa saja asalkan wanita memang disyorkan guna. Tambah-tambah yang dah berkahwin (tengok je nama sabun abang sayang kan. Mihmih). Yang sedang berpantang pun bagus sebab sabun ni khasiat dan bau herba nya kuat, so bau darah nifas tu boleh hilang.Nama memang tak boleh tahan. Hehe.
Disabunkan pada bahagian Vagina untuk Membasmi kuman-kuman pada bahagian Vagina, Menyerap lendiran yang berlebihan pada vagina, mencegah penyakit keputihan dan gatal-gatal. Berfungsi menegangkan otot-otot dan selaput dalam dibahagian vagina supaya kecut dan rapat. Melembutkan,menganjalkan, menambahkan nikmat hubungan intim, menghilangkan bau yang kurang enak, mengekalkan haruman dan kebersihan wanita sepanjang masa.

Sangat jimat, tahan sehingga 3 bulan.

Berhentikan penggunaan ketika datang haid kerana kandungan herba di dalam produk ini dikhuatiri mengganggu kitaran haid anda.

WANITA MENGANDUNG DILARANG MENGGUNAKAN PRODUK INI. TETAPI AMAT DISYORKAN BAGI WANITA DALAM PANTANG. Kembali merapatkan otot vagina & mengurangkan bau hanyir darah nifas.

Kandungan Bahan : Herba-herba asli, Mahkota Dewa, Bunga Rampai, pati daun sireh, gamat, madu lebah asli.
RAHSIA SABUN PAYUNG MAHKOTA @ SABUN ABANG SAYANG


[1 ketul = RM29]


Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment